Novembre 2021  -     Veure aquest correu al teu navegador -   Veure versió en castellà      
 NOTÍCIES 
Primers fons per posar en marxa el projecte d'ALBA II 
El Sincrotró ALBA ha rebut 7,5 milions d'euros per desenvolupar i obtenir un prototip dels nous sistemes d'acceleradors que transformaran ALBA en una instal·lació de 4ª generació.  

Nanopartícules per eliminar l'amoníac alliberat a l'atmosfera

Experiments a ALBA van permetre comprovar que les nanopartícules de plata actuen com a catalitzadors, convertint l'amoníac en nitrogen i aigua. 

Un nou nanomaterial per la fibrosi cardíaca

Experiments de tomografia de raigs X a ALBA van permetre obtenir informació 3D d'alta resolució sobre la localització del fàrmac i els canvis que provoca en les cèl·lules. 
PREMI A MISSIÓ ALBA 
L'ACCC (Associació Catalana de Comunicació Científica) ha celebrat recentment el seu 30è aniversari, on tres iniciatives han estat premiades com a millors projectes de divulgació. Missió ALBA va ser un dels guanyadors i el jurat va destacar la seva capacitat per inspirar nens i nenes, així com el gran èxit amb escoles participants de totes les regions d'Espanya.  
VOLEM LA TEVA OPINIÓ 
actualització web pròximament
Un dels projectes per al pròxim any és actualitzar el nostre web, que es va crear el 2014. Per tal de poder definir les necessitats del futur lloc web ens agradaria tenir la teva opinió. Si us plau, respon aquesta breu enquesta abans del 3 de desembre. Moltes gràcies per la teva ajuda! 
TREBALLA AMB NOSALTRES 

ALBA és una instal·lació amb gran varietat de perfils professionals.

Coneix el nostre personal. 

Inés Pérez Renart
Inés Pérez Renart
TÈCNICA DE SALUT I SEGURETAT
 
Cristian Pérez Bermúdez
Cristian Pérez Bermúdez  
TÈCNIC ELECTRÈNIC
 

¡Segueix-nos!


 Twitter   Instagram   Facebook   LinkedIn   Youtube   Flickr 


ALBA és la font de llum de sincrotró d'Espanya. Es tracta d'un complex d'acceleradors d'electrons que produeix llum de sincrotró per visualitzar i analitzar la matèria a nivell atòmic i molecular. En operació des de 2012, té nou línies de llum en marxa i quatre més en construcció, que realitzen experiments en àmbits com les ciències de la vida, ciència de materials, energia, medi ambient o patrimoni cultural, entre d'altres. Genera unes 6.000 hores de llum de sincrotró a l'any i acull més de 2.000 usuaris de l'àmbit acadèmic i industrial anualment..

                                                


Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs registrat a la nostra base de dades. Les dades personals emmagatzemades estan subjectes a les disposicions del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament i del Consell, del 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la resta de normativa aplicable. Les dades demanades són les mínimes necessàries i estan recolzades per la base legal de CONSENTIMENT i amb l'únic propòsit de rebre per correu electrònic els números subsegüents d'aquest butlletí. El seu tractament es realitzarà d'acord amb els procediments específics dissenyats pel CELLS en funció de l'anàlisi de riscos i les mesures de seguretat aplicables als mateixos, que es recullen en el corresponent Registre d'Activitats. La responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de CELLS i el Delegat de Protecció de Dades és la persona que exerceix la Subdirecció del CELLS. Els titulars de les dades personals poden sol·licitar l'accés als mateixos, així com la seva rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al seu tractament mitjançant un escrit adreçat al delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cells.es o a l'adreça postal Carrer de la Llum, 2-26. 08290, Cerdanyola del Vallès, indicant "Ref. Protecció de dades".